Lunchträning har aldrig varit lättare. Köp din lunch av oss och ät direkt efter träningen eller ta med hem.

 

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Maten passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Varje låda innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Det finns 12 st olika smaker att välja på.

Pris 63kr/st eller köp ett 10-kort för 570 kr (57 kr/st)

Här kan du läsa mer om foodbox

Eller prova en foodbox challenge

 

Foodbox Challenge är en 4-veckors utmaning för dig som vill komma igång med träningen, lära sig mer om kost och skapa en hälsosam livsstil.

Utmaningen passar dig som vill göra en livsstilsförändring när det kommer till kost och träning. Under de 4 veckorna, tränar du tillsammans med en liten grupp på 4-6 personer med en personlig tränare en gång i veckan. Under dessa träffar kommer även er PT ge er kostrådgivning och lära er mer om kost och hur man skapar en hållbar och hälsosam livsstil. Under de första fyra veckorna äter du mat från Foodbox till lunch och middag, måndag till fredag. Efter dessa fyra veckor kommer ni själva få laga mat hemma utifrån reception och kostrådgivningen ni har fått av er PT. Under hela utmaningen kommer ni både få stöd från er PT och även från resten av gruppen.

  • Fri träning hos oss under 4 veckor.
  • Foodbox till lunch och middag, måndag till fredag under 4 veckor.
  • Kostrådgivning i grupp.
  • PT small group – träning i en liten grupp med en personlig tränare, 1 gång i veckan under 4 veckor.
  • Recept på hälsosamma måltider.

kontakta gärna oss om du vill ha mer information om foodbox challenge

Kontakta oss