Bokning via webben

Boka pass på alla våra anläggningar direkt via hemsidan.

Bokning via appen

Sök i efter ”Gym Control” i respektive App-store eller klicka nedan:

Exempel på vårt passutbud:

  Rumpa/Lår

  Fokus att stärka rumpan och lår vi använder oss av gummiband/vikter/matta/egen kroppsvikt/stepbräda.

  Spinning/Styrka

  Precis som det låter spinning blandas med styrka i passet. Svettigt svettigt!!!

  Teambeat

  Ett högintensivt styrketräningspass åt crossfit hållet, med fokus på din puls, som du kan följa på en stor skärm under hela passet, kräver att du har appen Mywellness, som är kostnadsfri.

  TeamWod

  Work of the day, är ett tuffare pass där man arbetar i par/grupp med olika utmanande uppdrag modell åt crossfit hållet.

  Yinyoga

  Yinyoga är en yogaform där vi fokuserar på kroppens yinpartier dvs bindväv, ligament och leder.Övningarna utförs sittande eller liggande och positionen hålls i 3-8 minuter. Passar alla åldrar om du stressad, mycket stel och spänd eller har problem med cirkulationen. Genom yinyoga får du ett bra komplement till annan fysisk träning då du arbetar med att stärka kroppens egna förmåga att återhämta och varva ner.

  Easy Line

  Enkel och effektiv cirkelträning som passar både för dig som är ny på gymmet och för dig som är träningsvan. Du tränar både din kondition och styrka med hjälp av enkla maskiner som har luftkolvar utan inställningar. Anpassa intensitets nivån efter dig själv och få en flexibel men effektiv träning som passar alla och ger resultat!

   

   

  Skivstång

  Med hjälp av en skivstång tränar du kroppens större muskler. Du jobbar efter egen förmåga och väljer själv hur mycket vikt du vill ha på din skivstång. Hela kroppen får en tidseffektiv genomkörare.

  Spinning/Cykel

  En suverän träningsform för att få en bra grundkondition. Här tränas främst de stora muskelgrupperna i benen, detta leder till att hjärta och lungor blir starkare samt främjer blodcirkulationen.

  Mobility

  Var och varannan person är stel och har ont på vissa partier på kropp pga av för mycket stillasittande och enformig rörelse.  Rörlighetsträning bygger på att vi varvar dynamiska/funktionella rörelseserier, där fokus ligger på naturlig rörelse i kroppen, med traditionella stretchövningar.  Rörlighet är din bästa vän om du behöver öka eller bibehålla din rörlighet eller smidighet!

  Easy Line Senior

  Vår klassiska Easy Line kommer nu i en lite lugnare form främst riktat till seniorer. Passar även för nybörjare inom träning.

  Fredagsmix

  Detta pass varieras varje vecka, beroende på vem som är ledare, där vi oftast kombinerar styrka och kondition i olika tidsintervaller.

  Core/Mage-Rygg

  En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Core Mage Rygg stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform. Alla övningar sker sittande eller liggande på en matta.

  Multiträning/Cirkelträning

  Multiträning/Cirkelträning består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång med hjälp antingen redskap eller egen kroppsvikt. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!