Massage är något som man egentligen borde unna sig oftare just eftersom att det har så många bra effekter på kroppen. Massagen påverkar inte bara det fysiska utan det kan även påverka det psykiska på ett positivt sätt.

Genom massagen så stimuleras blodcirkulationen och både musklerna och lederna mjukas upp. Eftersom att man får igång blodcirkulationen så så sänks även blodtrycket på sikt. Man arbetar upp knutor som finns i till exempel rygg och nacke vilket kan påverka hur man mår en hel del. När de här knutorna släpper så kan lymfvätska och blodet flöda som det vill vilket kan släppa spänningar som kan ge huvudvärk. Många organ och muskelgrupper påverkas positivt av att blodcirkulationen kommer igång. Stelhet i muskler försämrar livskvaliteten över lag och leder då till bland annat sömnbesvär, värk och spänningshuvudvärk. Massagen kan lindra de problemen eller avhjälpa dem helt och hållet.

Vi erbjuder flera olika massagebehandlingar för hela kroppen. Exempelvis klassisk muskelmassage, hotstone massage, skalp- och nackavstressande massage och avstressande ansiktskur.

Boka din tid här eller via Telefon

Boka tid

Leksand: pag.leksand@gmail.com         

0247-12215

Djurås/Björbo: pag.djuras@gmail.com

0241-10035

Våra massörer: